Δήλωση υποψηφιότητας του Βάιου Ζαχαράκη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 4.829

Ο Βάιος Ζαχαράκης, πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσομηλιάς, κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο τόπος μας χρειάζεται μια αλλαγή» λέει «και μια νέα πνοή όσον αφορά την καθημερινότητα και γενικότερα βελτίωση της ποιότητας  ζωής του χωριού του σε διαφόρους τομείς (αγροτικοί δρόμοι, καθαριότητα, νερό, αγροτικό ιατρείο). Η παρούσα δημοτική αρχή Αλέκου ήταν απούσα όλα τα χρόνια. Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο μπορούμε ξανά να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε».

Βάιος Ζαχαράκης

Κτηνοτρόφος

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Βάιος Ζαχαράκης είναι γεννημένος το 1974. Κατάγεται  από τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας και είναι παντρεμένος  με   την Αφροδίτη Αποστόλου με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου και φοίτησε μέχρι το Δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την φοίτησή του στο Γυμνάσιο Αμπελίων. Ακολούθως, όντας άτομο δραστήριο και διακατέχοντας από την αγάπη του για το χωριό του, διατηρεί  εκεί τη δική του κτηνοτροφική μονάδα, την οποία προσπαθεί να εξελίσσει συνεχώς.

Σε επίπεδο συλλόγων αποτελεί επίσης ενεργό μέλος.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Χρυσομηλιάς καθώς και  Πρόεδρος της τοπικής ομάδας Α.Ο. Δόξα Χρυσομηλιάς.

Επιπλέον,   από το 2019 είναι εκλεγμένος πρόεδρος της  κοινότητας Χρυσομηλιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr