Δήλωση υποψηφιότητας του Νικολάου Μπλούτσου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.669

Ένα ακόμη δραστήριο και αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ο Νίκος Μπλούτσος,  κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει ασκήσει διοίκηση και έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί.» δηλώνει ο ίδιος και συνεχίζει… «Συσπειρώνει γύρω του έμπειρα στελέχη, που έχουν παράγει έργο στην τοπική κοινωνία  και παράλληλα νέους ανθρώπους με όρεξη και διάθεση για δουλειά. Ενώνω λοιπόν  κι εγώ τις δυνάμεις μου μαζί τους, για ένα Δήμο Μετεώρων πρωτοπόρο και πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα χρόνια που θα ακολουθήσουν».

Νικόλαος Μπλούτσος 

 

Βιογραφικό

Ο Νίκος Μπλούτσος με καταγωγή από την Οξύνεια Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1990 και παντρεμένος με την Περσεφόνη Αδάμου.

Από νεαρή ηλικία ξεκινάει η επαγγελματική του δραστηριότητα η οποία αφορά αρχικά την  απασχόλησή του για αρκετά χρόνια στον  ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε  μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας. Στη συνέχεια, ασχολείται  κυρίως με τον οικοδομικό κλάδο.

Σε επίπεδο σωματίων και συλλόγων ,  είναι ενεργό μέλος του Κυνηγητικού Συλλόγου Καλαμπάκας.

Οι αυτοδιοκοιτικές εκλογές για τον ίδιο είναι κάτι το οικείο καθώς συμμετείχε σε αυτές και το 2014. Πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο να ασχοληθεί με τα κοινά, συμμετέχοντας ενεργά στην αναβάθμιση του χωριού του καθώς και στην επίλυση των καθημερινών του προβλημάτων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr