Δήλωση υποψηφιότητας του Νικολάου Μπαρμπάτη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.253

Ένα ακόμη έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος , κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπαρμπάτη, επί σειρά ετών πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Διάβας, κατά το παρελθόν. «Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει «και είμαι έτοιμος να δουλέψω, προσφέροντας τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, για τη δημιουργία ενός Δήμου αρωγού, ικανού να χαράξει μια νέα πορεία η οποία θα αναδεικνύει την αξία των χωριών μας και παράλληλα θα δίνει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους»

Νικόλαος Μπαρμπάτης

Αγρότης

 

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Μπαρμπάτης με καταγωγή από την Διάβα Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1962. Είναι παντρεμένος με τη Ηλέκτρα Αντωνίου και πατέρας δύο παιδιών, της Κατερίνας και του Μάριου.

Διακατέχοντας από την αγάπη του για τον κλάδο της γεωργίας, ασχολείται εδώ και χρόνια με τον πρωτογενή τομέα , διατηρώντας αγροτικές καλλιέργειες στο χωριό του, τις οποίες μάλιστα προσπαθεί να εξελίσσει και να αναβαθμίζει συνεχώς, χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και τεχνικές.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν για τον ίδιο κάτι πρωτόγνωρο. Η εμπειρία του σε αυτές μετράει αρκετά χρόνια πριν. Είναι δύο φορές εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Διάβας, ενώ έχει επίσης κατά το παρελθόν διατελέσει χρέη αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Διάβας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr