Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Βαβίτσα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.461

Ο Κωνσταντίνος Βαβίτσας, ένας νέος άνθρωπος που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλαμπάκα, κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας» λέει «και η πίστη μου πως   ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον,  αποτελούν τους βασικούς παράγοντες και έναυσμα που με ωθούν να κατέλθω ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Ο τόπος μας χρειάζεται τολμηρούς ανθρώπους» υποστηρίζει ο ίδιος…. «με όραμα και διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και μαζί του είμαι βέβαιος πως ο Δήμος Μετεώρων θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Πάμε όλοι μαζί για μια νέα αρχή».

 

Κωνσταντίνος Βαβίτσας

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό  

Ο Κωνσταντίνος Βαβίτσας  γεννήθηκε το 1982 στην Καλαμπάκα, όπου και ζει μόνιμα. Είναι πατέρας δύο παιδιών της Μαρίας και του Γιώργου.

Ολοκληρώνοντας την φοίτησή του στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισέρχεται φοιτά στο ΙΕΚ Λογιστικής της Καρδίτσας.

Από το 2004 έως και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή μας, καθώς η  οικογένειά του διατηρεί αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων τόσο στην πόλη μας όσο και στην πόλη των Τρικάλων.

Έχει κατά το παρελθόν διατελέσει πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Σ. Μετεώρων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο, καθώς έχει και κατά το παρελθόν λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύει δε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να αναλάβουν ενεργή δράση, συμμετέχοντας ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr