Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Σίμου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.972

Ακόμη ένας νέος και δραστήριος άνθρωπος, ο Κωνσταντίνος Σίμος, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χωριό του, την Πολυθέα Ασπροποτάμου,   ενώνει τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και κατέρχεται υποψήφιος μαζί του. «Είναι η ώρα η νέα γενιά να βγει μπροστά και να διεκδικήσει όσα πραγματικά της αξίζουν» δηλώνει, «με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής η «Δύναμη Ευθύνης» έρχεται με ολοκληρωμένη πρόταση για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας. Έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά και αυτό υπόσχομαι να κάνω και εγώ από την πλευρά μου από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών».

Κωσταντίνος Σίμος

Κτηνοτρόφος – Δασεργάτης

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Σίμος έχει καταγωγή από την Πολυθέα της δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Σταθοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Παρασκευή.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο ελεύθερο επάγγελμα και συγκεκριμένα στον πρωτογενή τομέα καθώς διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό του. Παράλληλα  ασχολείται εποχιακά και ως δασεργάτης.

Κατέρχεται για πρώτη φορά  ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δηλώνει ότι προτίθεται να  συνδράμει ενεργά στην βελτίωση και αναβάθμιση του χωριού του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr