Δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Ντιζέ και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.341

Ο Γιάννης Ντιζές κατέρχεται πρώτη φορά ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον τόσο για το χωριό του όσο και για τον Δήμο Μετεώρων γενικότερα. Συμμετέχει και αυτός στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «με έναν νέο άνθρωπο, με όραμα για τον τόπο μας, όπως είναι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, θα ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Μετεώρων».

Ιωάννης Ντιζές

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιάννης Ντιζές με καταγωγή από την Αγία Παρασκευή Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1970. Είναι παντρεμένος με την Βαïτσα Παπαχρήστου (με καταγωγή από Σαρακήνα) και έχουν τρία παιδιά τη Σοφία, τη Χριστίνα και τον Νίκο.

Μετά την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας, αποκτά το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων. Ακολούθως, στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας, εισέρχεται στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνίας (ΣΕΤΤΗΛ) και ειδικεύεται στις τηλεπικοινωνίες συνεχίζοντας την μετεκπαίδευσή του στο Κέντρο Ερευνών της Αεροπορίας. Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα το 1992 ξεκινάει η εργασιακή του πορεία, αρχικά σε συνεργασία με τον πατέρα του, στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί ο τελευταίος με χωματουργικές εργασίες. Το 2004 δημιουργεί τη δική του επιχείρηση με χωματουργικές και αλωνιστικές εργασίες την οποία και διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Σε επίπεδο συλλόγων, διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Η Κόντινα», για 2 συναπτά έτη.

Πιστεύει ότι όλοι μας, έχοντας πίστη, μεράκι και διάθεση για προσφορά, μπορούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην βελτίωσή των συνθηκών που αφορούν την καθημερινή μας ζωή αλλά και τον Δήμο Μετεώρων γενικότερα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr