Δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Γκουργκούλια και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.367

Ο Ιωάννης Γκουργκούλιας, εκλεγμένος  πρόεδρος της Κοινότητας Αχλαδέας,  κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει ο ίδιος  «και είμαι έτοιμος να δουλέψω, προσφέροντας τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, για τη δημιουργία ενός Δήμου αρωγού, ικανού να χαράξει μια νέα πορεία η οποία θα  αναδεικνύει την αξία των χωριών μας και παράλληλα θα συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση της ποιότητα ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας ανεξαιρέτως».

Ιωάννης Γκουργκούλιας

Γεωργοκτηνοτρόφος

 

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Γκουργκούλιας με καταγωγή από την Αχλαδέα της Δημοτικής Ενότητας Χασίων, είναι γεννημένος το 1979 και παντρεμένος με τη Βασιλική Παπαγεωργοπούλου από τη Θεοτόκο Καλαμπάκας, με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Έπειτα από την αποφοίτησή του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας, δραστηριοποιείται στο ελεύθερο επάγγελμα και πιο συγκεκριμένα διαθέτει εταιρεία χωματουργικών μηχανημάτων και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα διατηρεί με τα αδέρφια του, κτηνοτροφική μονάδα αγελάδων ελευθέρας βοσκής στην Αχλαδέα.

Οι εκλογές για τον ίδιο είναι κάτι γνώριμο καθώς είναι εκλεγμένος εν ενεργεία πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αχλαδέας-Θεοτόκου από το 2019.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr