Δήλωση υποψηφιότητας του Γρηγορίου Βούκια και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 3.312

Ένας άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, που διαμένει και δραστηριοποιείται στο χωριό του, το Κατάφυτο Ασπροποτάμου , ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Γρηγόρη Βούκια, ελεύθερο επαγγελματία , ο οποίος ασχολείται με την επεξεργασία και τοποθέτηση πέτρας. «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» δηλώνει, «Ο Δήμος Μετεώρων έχει τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

Γρηγόρης Βούκιας

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γρηγόρης Βούκιας, είναι γεννημένος το 1977. Κατάγεται από το Κατάφυτο της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σιμιτσή.

Με το πέρας της αποφοίτησής του από την Τεχνική Σχολή Τρικάλων, με την ειδικότητα του μηχανικού αυτοκινήτων, απασχολείται αρχικά με οικοδομικές εργασίες. Το επάγγελμα αυτό διατηρεί έως και σήμερά, αλλά το έχει εξελίξει, καθώς διατηρεί μαζί με τα αδέρφια του οικογενειακή επιχείρηση στο χωριό, η οποία επικεντρώνεται στην επεξεργασία και τοποθέτηση πέτρας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν μία πρόκληση και δύναται να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του χωριού του.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr