Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Τζατζάκη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.987

Ακόμη ένας δραστήριος άνθρωπος έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».

«Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει ο ίδιος «και είμαι έτοιμος να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ,για έναν Δήμο πρωτοπόρο, που θα δίνει τη δυνατότητα για νέες επενδύσεις και θα εξασφαλίζει νέες θέσεις εργασίας στους συνδημότες μας. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία να αποδείξουμε ότι με διάθεση για δουλειά , σωστό προγραμματισμό και οργάνωση όλα είναι δυνατά».

Τζατζάκης Γεώργιος

Λογιστής

Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Τζατζάκης του Αθανασίου είναι γεννημένος το 1962 και κατάγεται από τον Κονισκό της δημοτικής ενότητας Τυμφαίων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Όσον αφορά το εργασιακό κομμάτι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και τριάντα πέντε (35) έτη στο ελεύθερο επάγγελμα καθώς διατηρεί λογιστικό γραφείο στην πόλη των Τρικάλων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο, καθώς και στο παρελθόν έχει πάρει μέρος στις εκλογές. Η αγάπη του για τον τόπο του και η διάθεσή του να προσφέρει αποτέλεσαν την βασική αιτία για την εκ νέου συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.