Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Πλατσατούρα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.107

Ο Γεώργιος Πλατσατούρας , ένας άνθρωπος της προσφοράς , έρχεται και ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα της «Δύναμης Ευθύνης». Η αγάπη του για το χωριό του και η πίστη του ότι αν δουλέψουμε συλλογικά και μεθοδικά μπορούμε να εξελίξουμε τα χωριά μας,  τον ώθησαν να πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύει ότι «η πρόοδος πρέπει να συνεχιστεί αλλά από ανθρώπους που ξέρουν , θέλουν και έχουν διάθεση να το κάνουν. Και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας από αυτούς».

Γεώργιος Πλατσατούρας

Συνταξιούχος

 

Βιογραφικό

Ο Γεώργος Πλατσατούρας του Ιωάννη είναι γεννημένος το 1950 και κατάγεται  από το Σκεπάρι Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένος με την Τζατζάκη Δέσποινα από τον Κονισκό και έχουν δύο παιδιά.

Το 1990 διορίζεται δημοτικός υπάλληλος στην Αθήνα από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2010. Στη συνέχεια εγκαθίσταται μόνιμα  στον Κονισκό όπου και ζει έως και σήμερα.

Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Τυμφαίων (Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κονισκού).

Κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος  στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συγχωριανούς του και θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα  δυνατά στην αναβάθμιση του χωριού του και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr