Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Ντιναπόγια και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.294

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βλαχάβας Γιώργος Ντιναπόγιας κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ο ίδιος δηλώνει ότι «αποτελεί μείζονος σημασίας η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας (ύδρευση, οδοποιία) καθώς και η προώθηση των τομέων του τουρισμού αλλά και της κτηνοτροφίας στο χωριό του». Είναι για το σκοπό αυτό, διατεθειμένος να προσφέρει ακόμη περισσότερο και να «παλέψει» με όλες του τις δυνάμεις για την ανάδειξη του χωριού του και γενικότερα του Δήμου Μετεώρων.

Γέωργιος Ντιναπόγιας

Γεωργοκτηνοτρόφος

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γεώργιος Ντιναπόγιας με καταγωγή από την Βλαχάβα Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1983. Είναι αρραβωνιασμένος με την Ευγενία Χαραλαμποπούλου, με την οποία κατοικούν μόνιμα στο χωριό.

Με την αποφοίτησή του από το ΤΕΕ Καλαμπάκας αποκτά το πτυχίου του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων. Έπειτα, ξεκινάει και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί ο πατέρας του με ζώα ελευθέρας βοσκής. Από το 2006 εντάσσεται στα Μητρώα νέων αγροτών και στήνει τη  δική του κτηνοτροφική μονάδα βιολογικής κτηνοτροφίας. Παράλληλα διατηρεί αγροτικές εκτάσεις με  βιολογικές καλλιέργειες τις οποίες προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Παπα- Θύμιος Βλαχάβας»  από το 2008-2013, καθώς και ταμίας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Βλαχάβας για τέσσερα συναπτά έτη.

Από το 2019 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάβας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr