Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Γεράκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.738

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Στεφανίου  Γεώργιος Γεράκας κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ασχολούμαι χρόνια με τα κοινά και το ζητούμενο κάθε φορά είναι να βρεθούν άνθρωποι με διάθεση για δουλειά και ένα σημαντικό όραμα για τον τόπο» λέει: «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει θέσει στόχους και όραμα! Συσπειρώνει γύρω του έμπειρους ανθρώπους, που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην τοπική κοινωνία και παράλληλα νέους που θέλουν να προσφέρουν και να παραγάγουν έργο. Ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου, λοιπόν, μαζί τους για την αναβάθμιση των χωριών μας και γενικότερα  το  καλό του τόπου μας!»

Γεώργιος Γεράκας

Γεωργοκτηνοτρόφος

 

Σύντομο Βιογραφικό 

Ο Γεώργιος Γεράκας με καταγωγή από το Στεφάνι της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου είναι γεννημένος το 1952. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου και πατέρας δύο παιδιών, της Αγορίτσας και του Στέφανου.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα, διατηρώντας μονάδα με ζώα ελευθέρας βοσκής ενώ παράλληλα ασχολείται  με τις καλλιέργειες.

Η αγάπη του για το χωριό του, η διάθεση για προσφορά και η στήριξη των συγχωριανών του, αποτέλεσαν τον κινητήριο μοχλό που τον ώθησαν να κατέλθει  εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό να συμβάλλει ενεργά, τάσσοντας  τις δυνάμεις του για το καλό του τόπου του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr