Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Γατσά και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.210

Ένα από τα πιο δραστήρια και αγαπητά μέλη της τοπικής κοινωνίας, ο Γιώργος Γατσάς, αντιπρόεδρος της Κοινότητας Κλεινοβού, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ασχολούμαι χρόνια με τα κοινά και το ζητούμενο κάθε φορά είναι να βρεθούν άνθρωποι με διάθεση για δουλειά και ένα σημαντικό όραμα για τον τόπο» λέει: «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει ασκήσει διοίκηση και έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί. Συσπειρώνει γύρω του έμπειρους ανθρώπους, που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην τοπική κοινωνία και έχουν παράγει έργο. Ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου, λοιπόν, μαζί τους για το κοινό καλό».

Γεώργιος Γατσάς

Γεωργοκτηνοτρόφος

 

Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Γατσάς είναι 55 ετών και κατάγεται από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Καλατζή και πατέρας τριών παιδιών (του Χρήστου, του Παρασκευά και της Σπυριδούλας).

Ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, προσπαθώντας να εξελίσσει τις αγροτικές του καλλιέργειες, ενώ παράλληλα διατηρεί δική του μονάδα με ζώα ελευθέρας βοσκής.

Σε επίπεδο συλλόγων είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Κλεινοβός», και αντιπρόεδρος της Εκκλησιαστικής επιτροπής του Κλεινοβού.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς η αγάπη του για τα κοινά και το χωριό του γενικότερα είναι μεγάλη. Αποτελεί εκλεγμένο μέλος σε τοπικό επίπεδο όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 και του 2006. Ακολούθως, το 2019 εκλέχτηκε τοπικός σύμβουλος Κλεινοβού και σήμερα εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στο χωριό.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr