Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Χούτου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 3.055

Ο Γεώργιος Χούτος , ένας νέος άνθρωπος, που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, κατέρχεται υποψήφιος και εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» λέει «εμπνέει με το όραμά του. Θέτει στόχους, τους οποίους δείχνει πως με διάθεση για δουλειά και σωστό σχεδιασμό δύναται να τους πετύχει. Προχωράμε λοιπόν μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να αλλάξουμε σελίδα σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων».

Γεώργιος Χούτος

Κτηνοτρόφος

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γεώργιος Χούτος, με καταγωγή από τη Βασιλική Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1997. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γιαννοτάκη.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου και φοίτησε μέχρι το Δημοτικό σχολείο. Η φοίτησή του ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιο και μετέπειτα στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας , στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Ακολούθως, επέκτεινε τις σπουδές του φοιτώντας στην Κρατική Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης των Ιωαννίνων, την οποία και ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Αμέσως μετά ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία, η οποία αφορά την ενασχόλησή του με τον πρωτογενή τομέα, σε συνεργασία με την οικογένειά του. Σήμερα διατηρεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα αιγοπροβάτων στη Βασιλική με άμεση προτεραιότητά του τη συνεχή της εξέλιξη.

Η αστείρευτη επιθυμία του για προσφορά, ο προβληματισμός του αναφορικά με τα «κακώς κείμενα» που ταλανίζουν τα χωριά μας και των οποίων η επίλυση χρήζει άμεσης και ουσιαστικής αντιμετώπισης, αποτελούν για τον ίδιο τον κινητήριο μοχλό που τον ώθησε να κατέλθει για πρώτη φορά ως υποψήφιος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr