Δήλωση υποψηφιότητας του Δημητρίου Χελιδώνη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.023

Ένας άνθρωπος με αγάπη για το χωριό του, την Πολυθέα Ασπροποτάμου , ενώνει επίσης τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Δημήτρη Χελιδώνη, εργολάβο οικοδομών. «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας και τα χωριά μας για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα» δηλώνει « Είναι ένας νέος άνθρωπος, καταρτισμένος, με διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά όντας πρωταγωνιστής στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς!»

Δημήτρης Χελιδώνης

Εργολάβος Οικοδομών

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Δημήτρης Χελιδώνης κατάγεται από την Πολυθέα Ασπροποτάμου. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1977. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Αθανασία Μουστάκα με καταγωγή από την Τζούρτζια Ασπροποτάμου και έχει μια κόρη, την Ιωάννα.

Με το πέρας της εκπαίδευσης του, άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση αποκομίζοντας σημαντική επαγγελματική εμπειρία και συνέχισε την πολυετή παράδοσή της στον κατασκευαστικό κλάδο, στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου. Από το 2000 δραστηριοποιείται επαγγελματικά , διατηρώντας την δική του επιχείρηση στον κατασκευαστικό τομέα ως εργολάβος οικοδομών και είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία κτιριακών και υποδομικών έργων.

Διατηρεί στενές επαγγελματικές αλλά και προσωπικές σχέσεις με όλα τα χωριά του Ασπροποτάμου και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της περιοχής. Όραμά του αλλά και ουσιαστικό κίνητρο της συμμετοχής του στα κοινά αποτελεί η αειφορική διαχείριση του Δήμου Μετεώρων δίνοντας την απαιτούμενη βαρύτητα στον τομέα της κτηνοτροφίας, της υλοτομίας, της ανοικοδόμησης και της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης πάντα με γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας των οικισμών σε συνάρτηση με την ευημερία των κατοίκων του ορεινού όγκου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr