Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Χαρμπέα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.495

Νέα αρχή με προοπτικές επιχειρείται στο Δήμο Μετεώρων και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να λείπει κανείς μας. Ανταποκρινόμενος στο τιμητικό, για μένα, κάλεσμα του Λευτέρη Αβραμόπουλου συντάσσομαι τόσο μαζί του όσο και με τη παράταξη «Δύναμη Ευθύνης», για να αλλάξουμε τα πάντα στην πόλη και στα χωριά μας, να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στους συνδημότες μας και τα παιδιά μας, ώστε να τους δούμε να γελούν και να αισιοδοξούν.

Χρήστος Χαρμπέας

Απόστρατος Ταγματάρχης (ΤΘ)

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Χαρμπέας είναι απόστρατος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Έχει γεννηθεί στην πόλη της Καλαμπάκας στις 28/2/1972, είναι παντρεμένος με την Ασλανίδου Στυλιανή και πατέρας 2 τέκνων. Έπειτα από την αποφοίτηση του από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας εισήχθη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ). Εφόσον ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1989, υπηρέτησε στα πλαίσια της στρατιωτικής του καριέρας για 30 συναπτά έτη σε μάχιμες μονάδες ανά την Ελλάδα. Μέγιστη τιμητική διάκριση αποτελεί η παρασημοφόρηση του από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το ανώτατο μετάλλιο του «Τάγματος του Φοίνικα».

Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση, ενώ το 2019 εκλέχτηκε στο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας.