Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Κ. Ρουστάνη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.271

Ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας, ο ιατρός του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας Αθανάσιος Ρουστάνης εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

«Έφτασε η ώρα,  η γενιά μας να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει τις τύχες του τόπου μας στα χέρια της, δίνοντάς του μια νέα προοπτική» δηλώνει ο Αθανάσιος Ρουστάνης: «Απ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο δεν μπορεί να λείψει κανείς. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη πόλη, να άρουμε την απομόνωση που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών μας και να παράσχουμε στους δημότες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η ουσιαστική συστηματική συνεργασία του δήμου με τις ήδη υπάρχουσες δομές υγείας αλλά και η δημιουργία νέων, με στόχο την πρόληψη αλλά και την ολιστική αντιμετώπιση προβλημάτων των πολιτών μας θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της νέας δημοτικής αρχής.  Να αναπτύξουμε τις υποδομές μας ώστε να υποδεχόμαστε και να φιλοξενούμε τα εκατομμύρια των επισκεπτών, να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα της εποχής και να καταστήσουμε το Δήμο Μετεώρων πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα. Συντάσσομαι με την παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» για το κοινό καλό, για το κοινό μας μέλλον».

 Ρουστάνης Αθανάσιος 

 Γενικός Οικογενειακός Ιατρός

 Επιμελητής Α Κ.Υ. Καλαμπάκας 

 

 

Ο ιατρός Αθανάσιος Κ. Ρουστάνης κατάγεται από την Τρυγώνα  Καλαμπάκας, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει ειδικευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης στην Ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας ιατρός και ως υπεύθυνος στο παθολογικό τμήμα ιδιωτικής Ψυχιατρικής κλινικής .Από τον Ιούλιο του 2014 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου και παραμένει, έχοντας εξελιχθεί σε Επιμελητή Α. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Πανελλήνιων και Περιφερικών συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, καθώς και σε εργασίες που άπτονται του αντικειμένου του. Διετέλεσε  συντονιστής πρωτοβάθμιας ομάδας υγείας με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση πλήθους ομιλιών  και δράσεων  στο Δήμο Μετεώρων. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας διετέλεσε αναπληρωτής υπεύθυνος της ομάδας που συστάθηκε για την δημιουργία και οργάνωση του εμβολιαστικού κέντρου στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19. Παράλληλα και για σειρά ετών , πραγματοποιεί εφημερίες  ως  επιμελητής και στο τμήμα επειγόντων των παθολογικών κλινικών του Γενικού  Νοσοκομείου Τρικάλων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr