Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Ακρίβου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.202

Ένα ακόμη δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο Απόστολος Ακρίβος αγιογράφος στο επάγγελμα, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ο ίδιος δηλώνει πως «ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δίνει μια νέα προοπτική στον τόπο μας, με νέες ιδέες και ένα όραμα που μπορεί να καταστήσει το Δήμο μας πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα επόμενα χρόνια, σε όλους τους τομείς. «Θα δώσω λοιπόν κι εγώ τον αγώνα μαζί του για ένα Δήμο Μετεώρων καινοτόμο και πρωτοποριακό».

Απόστολος Ακρίβος

Αγιογράφος

 

Βιογραφικό

Ο Απόστολος Ακρίβος με καταγωγή από την Αχλαδέα Καλαμπάκας όπου και διαμένει μόνιμα, είναι γεννημένος το 1961 και παντρεμένος με την Τριάδα Αγγελακοπούλου- Ακρίβου.

Στον επαγγελματικό τομέα ασχολείται με την Αγιογραφία τοιχογραφιών , φορητών εικόνων προσωπογραφιών και με πίνακες ζωγραφικής.

Έχει μαθητεύσει δίπλα σε διακεκριμένους δασκάλους και ιδιαίτερα στον αγιογράφο κ. Ιωάννη Γούλα. Έχει αγιογραφήσει εκκλησίες τόσο σε χωριά του Δήμου Μετεώρων όσο και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αχλαδέας όπως και του Σκοπευτικού ,Κυνηγετικού και Ποδηλατικού Συλλογου Καρδίτσας.

Για αυτό το να ασχοληθεί με τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κάτι γνώριμο και κάτι που επέρχεται από την αγάπη για τον τόπο του. Η συμμετοχή του  έχει σαν σκοπό στην λύση των προβλημάτων του τόπου του αλλά και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συγχωριανών του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.