Δήλωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Βλαχοδήμου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.867

Ο Αποστόλης Βλαχοδήμος,  εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλικής, κατέρχεται υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο τόπος μας χρειάζεται μια αλλαγή πορείας» δηλώνει  «και μια νέα πνοή όσον αφορά την καθημερινότητα και γενικότερα τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής των χωριών μας». Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας άνθρωπος με νέες ιδέες, αποφασισμένος να δουλέψει για να φέρει την περιοχή μας στο επίκεντρο των εξελίξεων.  Βγαίνει δυνατά μπροστά και μας καταθέτει την πρότασή του. Έρχομαι  λοιπόν κι εγώ  να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί του, καθώς και με όλα τα μέλη της παράταξής μας, για το κοινό καλό, για να αποκτήσει επιτέλους ο Δήμος Μετεώρων την  ταυτότητα που του αρμόζει».

Αποστόλης Βλαχοδήμος

Αστυνομικός

 

Βιογραφικό

Ο Αποστόλης Βλαχοδήμος είναι γεννημένος το 1986. Κατάγεται από  την Βασιλική Καλαμπάκας και  είναι παντρεμένος με την Γεωργία Γκάτζιου, με την οποία έχουν  αποκτήσει 2 παιδιά.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Γρεβενών και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος  Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Διοίκησης στην Οικονομία. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, εργάζεται για εφτά (7) περίπου  έτη στον ιδιωτικό τομέα,  σε αντικείμενο που άπτεται των σπουδών του, ενώ από το 2009 εισέρχεται στην Ελληνική Αστυνομία, επάγγελμα το οποίο υπηρετεί μέχρι και σήμερα  στο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων.

Σε επίπεδο σωματίων και συλλόγων έχει διατελέσει για τέσσερα (4) έτη  μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Κεραυνός Βασιλικής».

Οι εκλογές για τον ίδιο είναι κάτι το οικείο, καθώς η ενασχόλησή του με τα κοινά αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Το 2014 εκλέχτηκε σύμβουλος στο Τοπικό Συμβουλίο Βασιλικής, ενώ από το 2019 έως και σήμερα είναι  εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Βασιλικής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr