Δήλωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Αποστόλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.999

Ακόμη ένα δραστήριο άτομο, πρόθυμο να προσφέρει στον τόπο του, το Μαυρέλι Καλαμπάκας, υποδέχεται ο  Συνδυασμός  «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Ο λόγος για τον  Αποστόλη Αποστόλου , έναν άνθρωπο που αγαπά  ιδιαίτερα το χωριό του, στο οποίο και διαμένει μόνιμα. «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος» δηλώνει ο ίδιος  «εμπνέει με το όραμά του. Δείχνει πως έχει και διάθεση για δουλειά και ότι γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Προχωράμε μαζί του για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας, να αναβαθμίσουμε τα χωριά μας , να καταστήσουμε πόλο έλξης ακόμη περισσότερων επισκεπτών την περιοχή μας».

Αποστόλης Αποστόλου

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Αποστόλης Αποστόλου με καταγωγή από το Μαυρέλι Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1956 και πατέρας δύο παιδιών.

Ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο ελεύθερο επάγγελμα διατηρώντας  βιοτεχνία επίπλων στην Αθήνα για τριάντα (30) συναπτά έτη. Από το 2010 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην γενέτειρά του , το Μαυρέλι όπου και διαμένει έως και σήμερα και ασχολείται με την μελισσοκομία.

Έχει κατά το παρελθόν διατελέσει ενεργό μέλος ποικίλων εξωραϊστικών και πολιτιστικών συλλόγων του τόπου του και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στη τοπική κοινωνία το οποίο χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης από το σύνολο της τοπικής κοινότητας. Άτομο πρόθυμο να δουλέψει για το κοινό καλό και το οποίο χαρακτηρίζει η διάθεση για προσφορά σε όποιον και όπου χρειάζεται.

Η αγάπη του για το χωριό του αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό που τον ώθησε να κατέλθει ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς μέσα από αυτές οραματίζεται των απαρχή μιας νέας εποχής, η οποία θα σηματοδοτήσει την αναβάθμιση του χωριού του και την αποκατάσταση καίριων σημείων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης (όπως το δίκτυο ύδρευσης, η αγροτική οδοποιία, η  επισκευή και αξιοποίηση του γηπέδου κ.α.).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr