Δήλωση υποψηφιότητας της Ταλλάρη Ευθυμίας – Αντωνίας (Έφης) και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.523

Στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο εντάσσεται και η Ευθυμία- Αντωνία  (Έφη) Ταλλάρη.

«Είναι πρόκληση  για εμένα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές» λέει «καθώς βλέπω πως ηγείται μιας κοινής προσπάθειας ένας νέος άνθρωπος, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με όραμα για τον τόπο μας». Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέα παιδιά με φρεσκάδα και όρεξη για πολλή δουλειά. Η γενιά μας επιτέλους θα έχει τη δυνατότητα να βγει μπροστά με σχέδιο και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Για έναν Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων!

Ταλλάρη Ευθυμία – Αντωνία (Έφη)

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η Έφη Ταλλάρη  είναι γεννημένη το 1989 και  κατάγεται  από το Καστράκι Καλαμπάκας.  Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή της στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας εισήλθε σε ΙΕΚ της Λάρισας όπου και σπούδασε Νοσηλευτική.

Συνεχίζοντας την επιμόρφωση και τις σπουδές της παρακολουθεί την σχολή Κλιβανιστών – Απολυμαντών στην Αθήνα. Παράλληλα αποκτά την πιστοποίηση στην ανάγνωση και γραφή (Braille) που αφορά άτομα με προβλήματα όρασης καθώς και στην Νοηματική γλώσσα.

Η επαγγελματική της δραστηριότητα αφορά αρχικά την ενασχόλησή της σε καταστήματα εστίασης της περιοχής μας. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε επίσης ως Νοσηλεύτρια σε Κέντρο Αποκατάστασης καθώς και σε δομή που φιλοξενούσε παιδιά με ειδικές μαθησιακές ανάγκες και δυσκολίες στα Τρίκαλα. Παράλληλα ασχολείται και με τη διακόσμηση – ζωγραφική βιτρινών. Από το 2021 έως και σήμερα εργάζεται ως επικουρικό προσωπικό (κλιβανίστρια) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αποτέλεσε ενεργό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καστρακίου καθώς και μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) Καλαμπάκας. Επιπλέον συμμετείχε στην χορωδία του δήμου Μετεώρων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.