Δήλωση υποψηφιότητας της Σωτηρίας Τσιάκαλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.106

Ακόμη μια νέα κοπέλα, η οικονομολόγος και εκπαιδεύτρια ενηλίκων Σωτηρία Τσιάκαλου εκφράζει τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια της «Δύναμης Ευθύνης». Η ίδια δηλώνει ότι «Ήρθε επιτέλους η στιγμή η  γενιά μας να βγει μπροστά με σχέδιο και όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Για έναν Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων και όχι ουραγό σε όλα. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στέκομαι λοιπόν στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου, αποφασισμένη να διεκδικήσω για όλους μας».

Σωτηρία Τσιάκαλου

Οικονομολόγος

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η  Τσιάκαλου Σωτηρία, γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1992.  Είναι κόρη του Χρήστου Τσιάκαλου με καταγωγή από Καλογριαννή  και της Ελένη Μιχαήλ με καταγωγή από το Φλαμούλι.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στον τομέα εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων. Εργάζεται  από το 2017 σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στα Τρίκαλα ως Υπεύθυνη στα Εθνικά προγράμματα και ως εκπαιδεύτρια στα προγράμματα κατάρτισης.

Συμμετέχει ενεργά στην Ένωση Οικονομολόγων-Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού  Τρικάλων και έχει αναλάβει την κατάρτιση των μελών σε θέματα που σχετίζονται με τον φορέα, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει μέρος ως υποψήφια στις εκλογές και η αφόρμηση είναι η αγάπη της για το χωριό , η επιθυμία της να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων του και να αποτελέσει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών. Πιστεύει ότι το νεαρό της ηλικίας της θα της δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr