Δήλωση υποψηφιότητας της Παρασκευής Τράντου – και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.092

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Βούλα Τράντου εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για την περιοχή μας. Με διάθεση για δουλειά και αγάπη για τα χωριά μας  οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και  για τον τόπο μας γενικότερα» δηλώνει: «Μαζί του θα δουλέψουμε για έναν Δήμο Μετεώρων, όπως τον ονειρευόμαστε».

Παρασκευή Τράντου – Γιαννάκα

 

 

Βιογραφικό

Η Παρασκευή (Βούλα) Τράντου -Γιαννάκα  είναι γεννημένη το 1978 και έχει καταγωγή από την Ανθούσα της δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου . Είναι παντρεμένη με τον Βάιο Γιαννάκα (φανοποιό) και μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας και του Χρήστου.

Μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ξεκινάει η επαγγελματική της πορεία. Αρχικά εργάζεται για έντεκα συναπτά έτη σε εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στα Φάρσαλα , ενώ στη συνέχεια  απασχολείται για δύο έτη ως υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών της περιοχής μας.

Κατέρχεται πρώτη φορά  υποψήφια και πιστεύει ότι δουλεύοντας συλλογικά, με πνεύμα ευθύνης και συνοχής μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να τον αναδείξουμε ως σημείο αναφοράς σε πολλά επίπεδα, να αναβαθμίσουμε τα χωριά μας αλλά και  να χαράξουμε καινοτόμους δρόμους και πορείες  για τις επόμενες γενιές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr