Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Χουλιάρα – Χρυσικού και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 3.057

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Μαρία Χουλιάρα εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για την περιοχή μας. Με διάθεση για δουλειά και αγάπη για τα χωριά μας, οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας γενικότερα», δηλώνει η ίδια.

Μαρία Χουλιάρα – Χρυσικού

Γεωργοκτηνοτρόφος

Βιογραφικό

Η Μαρία Χουλιάρα έχει καταγωγή από την Αηδόνα Καλαμπάκας. Είναι Παντρεμένη με τον Γεώργιο Χρυσικό και μητέρα δύο παιδιών.

Τα παιδικά της χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο Καλονέρι, τόπο καταγωγής της μητέρας της. Τα τελευταία 28 χρόνια, ζει μόνιμα με την οικογένειά της στα Αμπέλια Κλεινοβού.

Μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ξεκινάει η επαγγελματική της πορεία. Αρχικά εργάστηκε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας καθώς και σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας. Στη συνέχεια ξεκίνησε η ενασχόλησή της με την κτηνοτροφία. Σήμερα διατηρεί σε συνεργασία με τον σύζυγό της, κτηνοτροφική μονάδα στα Αμπέλια.

Κατέρχεται πρώτη φορά υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιστεύει ότι δουλεύοντας συλλογικά, με πνεύμα ευθύνης και συνοχής μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Να αναβαθμίσουμε τα χωριά μας, τα οποία σήμερα είναι παραμελημένα , αλλά και να χαράξουμε καινοτόμους δρόμους και πορείες για τις επόμενες γενιές.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr