Δήλωση υποψηφιότητας της Ευαγγελής (Λίτσας) Ντελλή και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.720

Η Λίτσα Ντελλή , μητέρα και εργαζόμενη σήμερα στον πρωτογενή τομέα ,  εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει δυναμικά με την υποψηφιότητά της τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με διάθεση για δουλειά, να βγουν μπροστά και να δώσουν μια νέα προοπτική στο Δήμο μας» δηλώνει: «Πρέπει αυτή τη προσπάθεια να την πλαισιώσουμε όλοι και να τη στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Ευαγγελή Ντελλή – Πανάγου 

Αγρότισσα

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Λίτσα Ντελλή του Ανδρέα,  γεννήθηκε το 1972 και κατάγεται από τη Βασιλική Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένη με τον  Παναγιώτη Πανάγο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον Βασίλη και την Όλγα.

Από νεαρή ηλικία ξεκινάει η επαγγελματική της πορεία. Η ίδια δραστηριοποιείται αρχικά στο ελεύθερο επάγγελμα διατηρώντας καφετέρια και στη συνέχεια καφέ – ζαχαροπλαστείο στο χωριό της. Στη συνέχεια και για περίπου δύο έτη απασχολείται ως πωλήτρια σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων της περιοχής των Τρικάλων. Ακολούθως και για περίπου δέκα συναπτά έτη εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε αρτοποιείο της πόλης της  Καλαμπάκας. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται με τον  πρωτογενή τομέα. Σε συνεργασία με την οικογένειά της,  καλλιεργούν κηπευτικά προϊόντα τροφοδώντας μάλιστα μεγάλη αλυσίδα κατεψυγμένων τροφίμωντης Ελλάδα,  καθώς επίσης και με την καλλιέργεια βιομηχανικής  βιολογικής κάνναβης , κάτι πρωτοπόρο για νομό μας.

Η παρουσία της στα κοινά είναι μεγάλη και σημαντική καθώς έχει κατά το παρελθόν διατελέσει πρόεδρος του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr