Δήλωση υποψηφιότητας της Ευαγγελίας Μπέκου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 3.618

Και η Ευαγγελία Μπέκου, μια νέα κοπέλα με διάθεση για δουλειά και προσφορά στον τόπο εντάσσεται τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου «Δύναμη Ευθύνης». «Η Καλαμπάκα και τα χωριά του Δήμου μας έχουν τεράστιες δυνατότητες» λέει «χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σαν αυτό που ξεδιπλώνει μέρα με τη μέρα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με στόχο να τα αλλάξουμε όλα, και να δώσουμε προοπτική στις νεότερες γενιές. Πορευόμαστε με τόλμη και επιδιώκουμε μια νέα αρχή».

Ευαγγελία Μπέκου

Ιδιωτική Υπάλληλος

 

 Σύντομο Βιογραφικό 

Η Ευαγγελία Μπέκου με καταγωγή από την Νέα Ζωή Καλαμπάκας είναι γεννημένη το έτος 2004. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Μπέκου και της Μπουχώρη Σάσας (με καταγωγή από το Γερακάρι).

Είναι απόφοιτη του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων στον τομέα της Αισθητικής. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα  σε καταστήματα εστίασης  ενώ παράλληλα βοηθάει ενεργά στην κτηνοτροφική επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά της στη Νέα Ζωή. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της αγάπης για τα ζώα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ίδια αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται σ’ αυτές. Είναι όμως διατεθειμένη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, να εργαστεί με όρεξη και να προσφέρει τις δυνάμεις της όπου και όπως μπορεί, με σκοπό την χάραξη μιας νέας πορείας  που θα οριοθετήσει την απαρχή μιας νέας εποχής για τις μελλοντικές γενιές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr