Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Τσιόμπα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.655

Μια νέα και δυναμική γυναίκα, η γυμνάστρια Ελένη Τσιόμπα εντάσσεται  στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Η διάθεσή μου για προσφορά και η αγάπη μου για τον τόπο μας, με έσπρωξαν στην απόφαση για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς βλέπω ότι δημιουργείται μια ισχυρή ομάδα, με όρεξη για πολλή δουλειά και κυρίως με σχέδιο για το πως ο Δήμος Μετεώρων θα καταστεί πρωταγωνιστής μέσα στα επόμενα χρόνια».

Ελένη Τσιόμπα

Γυμνάστρια

 

Βιογραφικό

Η Ελένη Τσιόμπα είναι γεννημένη το 1979 και έχει καταγωγή από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένη με τον  Θανάση Πρεβέντη  και μητέρα 2 παιδιών, του Κωσταντίνου και του Βασίλη.

Είναι απόφοιτη  του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην κολύμβηση, έχοντας μάλιστα σημειώσει  αρκετές διακρίσεις όσον αφορά την κολύμβηση,  σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Έχει εργαστεί ως προπονήτρια Κολύμβησης στον Παναθηναϊκό, σε γυμναστήριο στα Τρίκαλα καθώς και ως προπονήτρια κολύμβησης σε διάφορους ομίλους και συλλόγους της περιοχής των Τρικάλων και της Καλαμπάκας. Από το 2015 έως και σήμερα απασχολείται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με την ειδικότητα της κολύμβησης, στο ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικαίων.

Έχει διατελέσει μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κλεινοβού καθώς επίσης και  γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr