Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Γεωργέ και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.493

Μια νέα και δυναμική υποψηφιότητα από την περιοχή του Καστρακίου ανακοινώνει η «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Πρόκειται για τη Ελένη Γεωργέ, μια νέα,  εργαζόμενη μητέρα.  «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και  γενικότερα τον Δήμο Μετεώρων» λέει η ίδια «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα, ελπίδα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται  αφενός από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και αφετέρου από νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Στόχος μας η χάραξη μιας νέας πορείας στην οποία οι γυναίκες θα αποτελούν ενεργά μέλη».

Ελένη Γεωργέ

Ιδιωτική Υπάλληλος

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ελένη (Λένα) Γεωργέ είναι γεννημένη το 1980 και  κατάγεται από το Καστράκι  Καλαμπάκας. Είναι  μητέρα δύο παιδιών , της Μαρίας και του Γιώργου.

Έπειτα από την αποφοίτηση της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισάγεται μέσω πανελλήνιων εξετάσεων στη Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας καταφέρνοντας να διακριθεί αποκτώντας δύο υποτροφίες.

Στη συνέχεια, ξεκινάει η εργασιακή της πορεία. Αρχικά, και για περίπου δέκα συναπτά έτη, εργάζεται στο τμήμα των πωλήσεων και της παραγωγής, σε οικογενειακή επιχείρηση στην Καλαμπάκα. Ακολούθως απασχολείται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης  της Καλαμπάκας καθώς και στο Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων, στο Καστράκι. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας ως υπάλληλος υποδοχής.

Η επιμόρφωσή της συνεχίζεται ακόμη και σήμερα καθώς  παρακολουθεί σεμινάρια αυτοβελτίωσης και θετικής ψυχολογίας ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένη σύμβουλος αισθητικής και ομορφιάς, γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Η αγάπη της για το χωριό της και για την πόλη της Καλαμπάκας γενικότερα, οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και η πεποίθηση ότι οι γυναίκες  μπορούν να προσφέρουν εξίσου στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου,  είναι οι βασικοί παράγοντες που την ώθησαν να κατέλθει  πρώτη φορά ως υποψήφια!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.