Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Νάκη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.161

Μία ακόμη νέα και δυναμική γυναίκα , η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο ελεύθερο επάγγελμα, διατηρώντας κέντρο αισθητικής, υποδέχεται ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης».  Η ίδια υποστηρίζει ότι « Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και προγραμματισμό  για την περιοχή μας. Με διάθεση για δουλειά και αγάπη για τα χωριά μας,  οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και  για τον τόπο μας γενικότερα» δηλώνει: «Μαζί του θα δουλέψουμε για έναν Δήμο Μετεώρων, όπως τον ονειρευόμαστε».

Χριστίνα Νάκη

Αισθητικός

Βιογραφικό

Η Χριστίνα Νάκη είναι γεννημένη το 1980.  Κατάγεται από την Καλομοίρα  της Δημοτικής Ενότητας Καστανιάς και  είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Πασμάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει  2 παιδιά.

Είναι απόφοιτος του  τμήματος Κοσμητολογίας-Αισθητικής  του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα σημειώνονται στον ιδιωτικό τομέα, σε πολυχώρο ομορφιάς και αισθητικής στα Τρίκαλα , όπου και εργάστηκε ως αισθητικός.   Παράλληλα  δίδασκε στο τμήμα αισθητικής, σε ιδιωτική Σχολή των Τρικάλων.  Τα τελευταία 16 χρόνια δραστηριοποιείται  στο ελεύθερο επάγγελμα  ως συνιδιοκτήτρια του Κέντρου αισθητικής “Beautiful People’’ στα Τρίκαλα.

Η σχέση της με τα κοινά, η οποία πηγάζει από την αγάπη της για το χωριό της,  μετράει αρκετά χρόνια πριν καθώς έχει  διατελέσει  μέλος του συλλόγου Απανταχού Καλομοιριωτών αλλά και  εκλεγμένη τοπική σύμβουλος Καλομοίρας του πρώην Δήμου Καστανιάς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr