Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Καρανάσιου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 3.519

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Χριστίνα Καρανάσιου εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Έχοντας δώσει δείγματα γραφής για το χωριό της, είναι έτοιμη για το νέο μεγάλο της βήμα. «Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τον τόπο μας και να διεκδικήσουμε όσα πραγματικά θέλουμε και ονειρευόμαστε γι’ αυτόν! Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τη «Δύναμη Ευθύνης» θέτουμε νέους και υψηλούς στόχους οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιηθούν μέσα από σκληρή δουλειά, σωστό προγραμματισμό και κατάλληλο σχεδιασμό. Συντάσσομαι λοιπόν κι εγώ μαζί τους σ’ αυτή τη προσπάθεια και σας καλώ όλους σε κοινή πορεία».

Χριστίνα Καρανάσιου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Χριστίνα Καρανάσιου  του Στεφάνου γεννήθηκε το 1987 στο Γάβρο της δημοτικής ενότητας Χασίων. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Γιώργου και του Στέφανου.

Μετά την αποφοίτησή της από το Ενιαίο Λύκειο Καλαμπάκας εισέρχεται στο ΙΕΚ Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα στην ειδικότητα Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής, το οποίο και ολοκληρώνει με επιτυχία. Ακολούθως εργάζεται με σύμβαση σε Δημόσια Υπηρεσία της περιοχής μας και στη συνέχεια ως υπάλληλος σε καταστήματα εστίασης. Το τελευταίο διάστημα απασχολήθηκε με σύμβαση έργου στο Δήμο Μετεώρων.

Είναι μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας καθώς και αναπληρωματική γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

Την συνδέουν ισχυροί δεσμοί με το χωριό της και η αγάπη της καθώς και η διάθεση   για προσφορά είναι έκδηλα στοιχεία του χαρακτήρα της.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ίδια αποτελούν κάτι το οικείο καθώς είχε λάβει μέρος  με επιτυχία σε αυτές και το 2019 , όπου κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συγχωριανών της εκλέχτηκε σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας  Γάβρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr