Δήλωση υποψηφιότητας της Αθανασίας Κουβελά και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 1.848

Μια νέα και δυναμική κοπέλα, η 26χρονη Αθανασία (Νάσια) Κουβελά, ενώνει τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και κατέρχεται υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων» δηλώνει η ίδια «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέα παιδιά με φρεσκάδα και όρεξη για πολλή δουλειά. Στόχος μας η μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο την οποία και είμαι σίγουρη πως θα πετύχουμε».

Αθανασία Κουβελά

Ιδιωτική υπάλληλος

Βιογραφικό

Η Αθανασία (Νάσια) Κουβελά γεννήθηκε το 1997 στην Καλαμπάκα, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάστηκε για οκτώ (8) συναπτά έτη σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας. Τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση της πόλης μας.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αποτελεί βασική της πεποίθηση το γεγονός ότι όλοι μας έχοντας πίστη, μεράκι και διάθεση για δουλειά μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά στην απαρχή μιας νέας εποχής για το Δήμο Μετεώρων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr