Δήλωση υποψηφιότητας της Αικτερίνης (Ρένας) Ζαρκάδα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.816

Η Αικατερίνη Ζαρκάδα, η οποία έχει καταφέρει και έχει αναπτυχθεί επαγγελματικά ως διακοσμήτρια εσωτερικής αρχιτεκτονικής, σε όλη τη χώρα, κατέρχεται υποψήφια με τη «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Η διάθεσή μου για προσφορά και η αγάπη μου για τον τόπο μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, με έσπρωξαν στην απόφαση για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά. Καθώς βλέπω ότι δημιουργείται μια ισχυρή ομάδα, με όρεξη για πολλή δουλειά και κυρίως με σχέδιο για το πως ο Δήμος Μετεώρων θα καταστεί πρωταγωνιστής μέσα στα επόμενα χρόνια».

Αικατερίνη Ζαρκάδα
Ελεύθερη ΕπαγγελματίαςΒιογραφικό


Η Αικατερίνη Ζαρκάδα είναι έγγαμη με δύο παιδιά.
Μετά την αποφοίτησή της από το Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας εισάγεται και συνεχίζει τις σπουδές της στη Σχολή Βρεφοκομίας Θεσσαλονίκης.
Με το πέρας των σπουδών της εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στη γενέτειρά της, τη Διάβα. Έχοντας κλείσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εργασίας και μετά την απόκτηση των δύο τέκνων της αποφασίζει -να κάνει πράξη το όνειρό της- και ξεκινά με επιμονή ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στον κλάδο Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμό αντικειμένων, στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Δήμου Βόλου.
Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκινά την εργασία της ως ελεύθερη επαγγελματίας πάνω στον κλάδο καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθεί και να επεκταθεί σε πανελλαδικό επίπεδο.
Η διάθεσή της για προσφορά και η αγάπη της για τον τόπο μας και την ιδιαίτερη πατρίδα της, την οδήγησαν στην απόφασή της για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά, στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου με τον συνδυασμό «Δύναμη ευθύνης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr