Δήλωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Καλαμπάκα στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΝΙΚΗ»

0 913

Ο Παναγιώτης Καλαμπάκας του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου και διαμένει μόνιμα. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Υπηρέτησε στο Δημόσιο ως καθηγητής Φιλόλογος και Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Διπλωματούχος και καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής.

Επί πλέον είναι τεχνικός σύμβουλος και ηχολήπτης της δισκογραφικής εταιρίας “Ηχογέννηση”, με αξιόλογες ποσοτικά και ποιοτικά προσωπικές παραγωγές με Βυζαντινούς Υμνους, Χριστιανικά άσματα και παραδοσιακά Δημοτικά τραγούδια.

Είναι έγγαμος και πατέρας πέντε τέκνων. Παρακολουθώντας κατά τις τελευταίες δεκαετίες την συστηματικά επιχειρούμενη ηθική, πνευματική, υλική και εθνική υποβάθμιση της Πατρίδος μας από επαγγελματίες πολιτικούς, πιστούς υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, ξένων ως προς τις διαχρονικές αξίες, τα ήθη, τις παραδόσεις και το ορθόδοξο φρόνημα του λαού μας, δεν μπορούσα συνειδησιακά να αποδέχομαι όλη αυτή την εθνική απομείωση.

Ετσι, ανεπιφύλακτα, έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ΝΙΚΗς, ενός αγνού και καθάριου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος, γιατί σ’ αυτό βρήκα αδελφούς που πιστεύουν και υπηρετούν όλα τα αγνά και ανόθευτα στοιχεία της Ρωμηοσύνης, που συνοψίζονται στο τρίπτυχο: Ορθοδοξία, Πατρίδα, Οικογένεια.

Καλώ όλους, όσους συμμερίζονται τις «καλές ανησυχίες» μου και ποθούν την Ανάσταση της Πατρίδος μας, να συμπορευθούν μαζί μας και να στηρίξουν στις εκλογές την ΝΙΚΗ, για μια Ελλάδα δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.