Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη, βουλευτή Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τις εξελίξεις στον ΟΑΕΕ

Ληστρική πρόθεση της κυβέρνησης για κατασχέσεις όσων αδυνατούν να πληρώσουν τις υπέρογκες εισφορές που επιβάλει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ο ΟΑΕΕ,

0 174

Ληστρική πρόθεση της κυβέρνησης για κατασχέσεις όσων αδυνατούν να πληρώσουν τις υπέρογκες εισφορές που επιβάλει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ο ΟΑΕΕ,

Ληστρική πρόθεση της κυβέρνησης για κατασχέσεις όσων αδυνατούν να πληρώσουν τις υπέρογκες εισφορές που επιβάλει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ο ΟΑΕΕ, ενώ η διαφαινόμενη κατάργηση της δυνατότητας ασφάλισης στον ΟΓΑ θα βάλει λουκέτο σε χιλιάδες επιχειρήσεις των μικρών χωριών της χώρας.

Η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί τα ασφαλιστικά ταμεία ως όχημα υφαρπαγής του μόχθου των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σήμερα ανακοινώθηκε η πρόθεση του ΟΑΕΕ να προβεί σε κατασχέσεις και λουκέτα σε όσους αδυνατούν να καλύψουν τις υπέρογκες εισφορές που επιβάλλονται και οι οποίες έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τον επιχειρηματικό κόσμο. Με δεδομένη την πρόθεση της τρόικα να «τελειώσει» τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η διοίκηση του ΟΑΕΕ σφίγγει ακόμα περισσότερο την θηλιά στην πραγματική οικονομία, απειλώντας με κατασχέσεις εντός 20 ημερών.

Την ίδια στιγμή η διαφαινόμενη κατάργηση της δυνατότητας των επιχειρήσεων των μικρών χωριών να ασφαλίζονται στον ΟΓΑ θα διαλύσει τις οικονομίες των μικρών κοινοτήτων και θα οδηγήσει στην ερήμωση της υπαίθρου. Μετά από την επίθεση στο αγροτικό εισόδημα η κυβέρνηση επιθυμεί να διαλύσει τα χωριά και τον ΟΓΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στην πρότασή του για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και της υπαίθρου δεσμεύεται για ίση κατανομή των βαρών και για ενίσχυση των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας. Καλούμε τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους να συστρατευτούν σε ένα ενιαίο κοινό μέτωπο για την ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.