Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια

1 987

Η χθεσινή απόφαση του eurogroup επισφράγισε με τον πιο επίσημο τρόπο την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια. Το ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο με τα μέτρα που συμφωνήθηκαν και η Ελλάδα μπορεί πλέον να εδραιώσει την βιώσιμη επιστροφή της στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Η έξοδος της Ελλάδας από τον λαβύρινθο της λιτότητας επιτρέπει να εστιάσουμε τώρα τις προσπάθειές μας στην παραγωγική ανασυγκρότηση, χωρίς επιτροπεία και να αξιοποιήσουμε τα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα προς όφελος των πολιτών, με στόχο την επούλωση των πληγών των μνημονίων και την ενίσχυση των εισοδημάτων του ελληνικού λαού.

Σε αυτή την σημαδιακή ημέρα, το μόνο που παραμένει γκρίζο είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία συνεχίζοντας την μίζερη ρητορική της προσπαθεί να μειώσει την τεράστια αυτή επιτυχία για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Μία επιτυχία που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να φέρει στη χώρα. Το βασικό γεγονός, όμως, παραμένει, παρά τα θλιμμένα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι άλλο από το τέλος των μνημονίων και του εφιάλτη λιτότητας που βίωσε η πατρίδα μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. Kavas λέει

    Αυτό περίμενες για να εμφανιστείς κα Δριτσέλη?

    Και εσύ και οι συμβουλευτές στου σύντομα στα σπίτια σας…

    Κρίμα που σας εμπιστεύτηκε ο λαός…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.