Δήλωση Ηλία Βλαχογιάννη για το προσφυγικό

Η προφανής αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει στοιχειωδώς τα εξωτερικά μας σύνορα,

0 129

Η προφανής αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει στοιχειωδώς τα εξωτερικά μας σύνορα,

Η προφανής αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει στοιχειωδώς τα εξωτερικά μας σύνορα, συνδυασμό με την …απλοϊκή προσέγγιση, ό,τι το πρόβλημα είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό και δεν αφορά τη Χώρα μας , έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στα νησιά και στα σύνορα με τη FYROM στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ.

Προφανώς και το προσφυγικό πρόβλημα είναι πρόβλημα Ευρωπαϊκό, αλλά ταυτόχρονα είναι και πρόβλημα ΕΘΝΙΚΟ.

Κάθε κυρίαρχη χωρά οφείλει πρωτίστως να προστατεύει και να ελέγχει τα εξωτερικά της σύνορα. Πόσο μάλλον , όταν αυτά τα σύνορα είναι ταυτόχρονα και Ευρωπαϊκά εξωτερικά σύνορα και μέσω των υφιστάμενων συνθηκών έχουμε δεσμευτεί για τον έλεγχο και την επιτήρηση τους .

Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι όλοι οι μετανάστες, που εισέρχονται στα νησιά μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Όταν τους θεωρούμε όλους πολιτικούς προσφυγές, είτε αυτοί προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές , είτε όχι, τότε και Πακιστανοί και Μαροκινοί και λοιποί υπήκοοι τρίτων χωρών θα επιλέξουν ως χώρα εισόδου στην Ευρώπη, την Ελλάδα.

Επιτέλους η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δράση. Με άμεσες ενέργειες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Μια πιθανή αποπομπή μας από την συμφωνία schengen, θα σήμαινε τεράστιο πισωγύρισμα για την πατρίδα μας, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Οι όποιες ιδεοληψίες και το πάρτι με τις Μ.Κ.Ο, πρέπει να λάβουν τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.