Δηλώσεις Νίκου Λέγκα για το συνέδριο της Ν.Δ

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν Λέγκας με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του 8ου Συνεδρίου του κόμματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

0 145

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν Λέγκας με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του 8ου Συνεδρίου του κόμματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν Λέγκας με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του 8ου Συνεδρίου του κόμματος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι εργασίες του 8ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν την  ευκαιρία σε χιλιάδες πολίτες από όλη τη χώρα, που αποτελούν τη βάση του κόμματος, να εκφράσουν τις απόψεις τους, αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές είναι πολύ πιο μπροστά απ’ όλους μας.

Μέσα από το διάλογο που αναπτύχθηκε για το σύνολο των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο και κυρίως μέσα από τις συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις για όλα τα προβλήματα, με πρώτο και κυρίαρχο την έξοδο της χώρας από την κρίση, η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει εμπράκτως ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, ότι γυρίζει σελίδα.

Ενωμένη όσο ποτέ προχωρά στη διαμόρφωση της Νέας Εποχής. Αναγεννημένη κι έχοντας ως παρακαταθήκη αυτές τις πρωτόγνωρες συμμετοχικές διαδικασίες, δεν επαναπαύεται. Αρχίζει δουλειά, μέσα στην Κοινωνία, μαζί με την Κοινωνία, μακριά από μικροπολιτικές επιδιώξεις, ώστε να συνδιαμορφωθεί η Στρατηγική της Ελπίδας.

Επικεντρώνοντας  σε προτάσεις και λύσεις ρεαλιστικές, με γνώμονα την Αλήθεια και το Δημόσιο Συμφέρον, χαράζει καθημερινά την κόκκινη γραμμή απέναντι στον Λαϊκισμό και τον Καιροσκοπισμό.

Η νέα αυτή ασυμβίβαστη πορεία, έχοντας απέναντι της μόνο όσους αντιμάχονται το κοινό συμφέρον, έχει ως στόχο τη διαμόρφωση του νέου πλειοψηφικού ρεύματος που θα οδηγήσει σε διέξοδο διαφορετική από την Υποταγή και την Συρρίκνωση.

Στην πορεία αυτή, ο Νομός Τρικάλων μπορεί και πρέπει να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει μέσα από μια συμμαχία ευθύνης όλων όσοι πρεσβεύουν το μετρήσιμο αποτέλεσμα. Και στην πορεία αυτή δεν περισσεύει κανένας ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.