Διημερίδα ανίχνευσης ποδοσφαιρικού ταλέντου στις εγκαταστάσεις της Α.Ο. Δήμητρα/ Απόλλωνα – 19 – 20 Μαϊου

Διημερίδα ανίχνευσης ποδοσφαιρικού ταλέντου στις εγκαταστάσεις της Α.Ο. Δήμητρα/ Απόλλωνα θα πραγματοποιηθεί  19 και 20 Μαϊου.

0 731

Διημερίδα ανίχνευσης ποδοσφαιρικού ταλέντου στις εγκαταστάσεις της Α.Ο. Δήμητρα/ Απόλλωνα θα πραγματοποιηθεί  19 και 20 Μαϊου.

Η διημερίδα περιλαμβάνει αξιολογηση τεχνικοτακτικης κατάρτισης απο σκάουτερ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εργομετρικα τεστ με συγχρωνα εργομετρα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ

Έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια υποδομών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλύτερα, από οποιονδήποτε άλλον στην Ελλάδα, τα χαρακτηριστικά των παικτών ανά ηλικιακή κατηγορία, στοιχείο που αποτελεί το μεγάλο του πλεονέκτημα στην αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Γιώργος Μακρής, ξεκίνησε την πορεία του από τα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας όπου και έλαβε ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Το 1990 εκκινεί την επαγγελματική καριέρα του και μέχρι το 2001 διατελεί υπεύθυνος σε πολλά αθλητικά προγράμματα.

Από το 2001 έως το 2004 ανέλαβε υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.Από το 2005 έως το 2013 συνέχισε ως Τεχνικός Διευθυντή στο Χαϊδάρι. Από το 2013 έως το 2017 εργάστηκε ως Τεχνικός Διευθυντής ταυτόχρονα σε δύο ομάδες, στο Ηράκλειο και στον Ατρόμητο Χαλανδρίου (Ακαδημία Λάκη). Από το 2010 έως το 2012 θήτευσε και ως Διευθυντής της Ακαδημίας στον Ajax Ελλάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΜΕΛΗΣ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ, Γιώργος Φαμέλης (στη φώτο με τους Μπάγεβιτς, Δημητριάδη), συμφώνησε και θα αναλάβει καθήκοντα σκάουτερ για την ακαδημία και την πρώτη ομάδα.

Έχει εργαστεί με επιτυχία έχοντας τον ίδιο ρόλο στον Πανιώνιο, στον οποίο συνέβαλλε στη συγκέντρωση πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Εσχάτως, εκτελούσε χρέη Γενικού Διευθυντή στον Κυανό Αστέρα Βάρης, ομάδα της περιοχής όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Διαδικασια Αξιολόγησης

1.)Τεχνικη – 2.) Τακτική (Κ.Μακρης, κ. Φαμελης, κ.Γκαραγκανης, κ. Γιαγιάκος)
3.) Αλτικοτητα με optojump next
4.)ταχύτητα εκκίνησης – μέγιστη ταχύτητα με witty φωτόδεσμες
5.)Ταχύτητα αντίδρασης στα όρια του οπτικού πεδίου με fitlight trainer
6.) Ντρίμπλα με μπαλα
7.)Αντοχή με monitor polar (κ. Μυλωνας)

Συχνές ερωτήσεις

Ερ.1 – Ποιος ο στόχος για το παιδι μου να μπει στην διαδικασια αξιολόγησης;

– Σύγκριση των αποτελεσμάτων με ποδοσφαιριστες ίδιας ηλικίας
– Σημαντικό για την επόμενη ημέρα προπονησης (που υστερώ σε σχεση με συνομηλίκους αθλητές; τι πρεπει να βελτιώσω;)
– Γίνομαι ανταγωνιστικός κάθε χρονο θελω να ειμαι καλύτερος απο την χρονια που πέρασα.

Ερ.2 – Μέτα απο την συμμετοχή μου σε ενα τετοιο γεγονός θα πάρουν το παιδι μου σε μια ομάδα;

– βιοματικη εκπαίδευση και επαφή με συγχρωνα μέσα, εξοικείωση του παιδιού με διαδικασίες που θα συνάντηση στο μέλλον σαν αθλητης (μειωμένο άγχος)

– αντιλαμβάνομαι τις απαιτήσεις που έχουν για το Συγχρωνο ποδοσφαιρο έμπειροι προπονητες που ανιχνεύουν ταλέντα στις αναπτυξιακές ηλικιες (ομιλία απο προπονητες και scouter σε ολα τα τμήματα)

– βρίσκομαι στο στόχαστρο και αποκτώ αθλητικη ταυτότητα για τα επόμενα χρονια που θα κρίνουν την πορεία μου στο χωρο του ποδοσφαίρου.

makrhs pao 18

famelis pao 18

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.