Διάρρηξη από την σκεπή… σε γεφυροπλάστιγγα των Σερβωτών Τρικάλων

0 297

Από την σκεπή μπήκαν διαρρήκτες σε γεφυροπλάστιγγα στο χωριό Σερβωτά του Δήμου Φρακαδόνας την περασμένη Κυριακή και αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με το krinilive.gr το συμβάν διαπράχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ή τα ξημερώματα της Κυριακής, στη γεφυροπλάστιγγα που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό, σε σημείο ωστόσο που υπάρχει έντονη κίνηση οχημάτων μιας και ο δρόμος τους καλοκαιρινούς μήνες διασχίζεται από δεκάδες αγρότες.

Οι διαρρήκτες ξήλωσαν την σκεπή του οικίσκου που βρίσκεται ο μηχανισμός της γεφυροπλάστιγγας, εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν, χρήματα αλλά και ηλεκτρονικό μηχανισμό.

Οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί από κανένα περαστικό, ωστόσο το γεγονός που προκαλεί εντύπωση πέραν από τον τρόπο δράσης, είναι ότι ίσως ήταν γνώστες ότι στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στο ταμείο της γεφυροπλάστιγγας υπήρχαν αρκετά χρήματα.

Κι αυτό γιατί, στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση της σεζόν της συλλογής μποστονοειδών και το τελευταίο 40ημερο περίπου η γεφυροπλάστιγγα χρησιμοποιούνταν από εκατοντάδες παραγωγούς.

Η έρευνα των Αστυνομικών Αρχών συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.