Διαμορφώνει τον χώρο της συλλογής εικόνων και κειμηλίων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

3 650

Διαμορφώνει τον χώρο της συλλογής εικόνων και κειμηλίων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 70.000 €.

Το έργο αφορά εργασίες στο φέροντα οργανισμό, στη στέγη και στα ανοίγματα (παράθυρα-θύρες) του κτιρίου της «Κωνστάντειου Σχολής», το οποίο  θα χρησιμοποιηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Τη μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της  Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία διενήργησε τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας θεωρούμε την πολιτιστική κληρονομιά ως κομβικό σημείο της ιστορικής μας συνέχειας ως έθνος και για το λόγο αυτό προτάσσουμε τη χρηματοδότηση έργων που συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αυτή».

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

3 Σχόλια
 1. mono_esy λέει

  Σακελλαρίου πάρε θέση είσαι Καλαμπακιώτης.
  Τρέξε για Δήμαρχος μόνον εσύ μπορείς να βάλεις ένα τέρμα σε αυτό το αδιέξοδο.
  Κατέβα για Δήμαρχος.

 2. Ρίνθων λέει

  Πολύ φοβούμαι πως το πράγμα έχει μπερδευτεί πολύ με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε. Όλα και όλοι εκτός έλεγχου. Εκτός αν μας εκλαμβάνουν ανεγκέφαλους, επιλήσμονες, αγράμματους, και παντελώς άσχετους!

 3. Αντίδραση λέει

  Περίμενε τον Σακελλαρίου εσυ καημένε… Εγκατέλειψε το πλοίο προ πολλού και το μόνο που κάνει είναι να σπάει πλάκα με τον Αλέκο και στα ραδιόφωνα.. Σοβαρότητα μηδέν…
  Κρίμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.