Διάκριση στον Πανελλαδικό διαγωνισμό Greek Awards η Ταβέρνα “ΠΑΡΑΜΥΘΙ” της Καλαμπάκας

0 2.741

Μετά από απαιτούμενη έρευνα και αξιολόγηση που έγινε από τους πελάτες της, η Ταβέρνα ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Καλαμπάκας εντάχθηκε στην ειδική έκδοση της σελίδας greekawards.gr στην οποία εντάσσονται όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που υπερέχουν στην εξυπηρέτηση των πελατών και συγκεκριμένα συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία από 8 έως 10 αστέρων!

Ο συμπολίτης μας και ιδιοκτήτης της Ταβέρνας ΠΑΡΑΜΥΘΙ, Μάκης Σιούτας έλαβε την σχετική συγχαρητήρια επιστολή και το βραβείο που κέρδισε με την αξία του, μετά από τις θετικές αξιολογήσεις πελατών για την άριστη εξυπηρέτηση τους από τους ανθρώπους του καταστήματος!

Όπως αναφέρει η σχετική ιστοσελίδα τα Greek Awards δημιουργήθηκαν για να υπολογίσουν τις βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών για μια ποικιλία επιχειρήσεων, βασισμένες στις ηλεκτρονικές κριτικές των πελατών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον έλεγχο της εικόνας και της φήμης τους, παρέχοντας στους καταναλωτές μια δίκαιη και αμερόληπτη εικόνα της επιχείρησής τους. Τόσο οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όσο και οι καταναλωτές αναζητούν τις σελίδες των βραβείων για να δουν ποιος έχει λάβει τις καλύτερες τιμές.

Μόνο οι επιχειρήσεις με υψηλότερη βαθμολογία, εκείνες με βαθμολογία από 8 έως 10 αστέρων, κερδίζουν το βραβείο the Greek Award.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.