Διακοπή ρεύματος σήμερα στο Καστράκι

Από το ΔΕΔΔΗΕ Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι λόγω της εκτέλεσης επειγόντων εργασιών συντήρησης του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

0 221

Από το ΔΕΔΔΗΕ Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι λόγω της εκτέλεσης επειγόντων εργασιών συντήρησης του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που ηλεκτροδοτεί την περιοχή των οικισμών Καστρακίου και Κουμαριές, είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, από ώρα 08:00 έως 12:00 στην περιοχή του Καστρακίου.

Διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών θα γίνει την ίδια ημέρα από ώρα 11:00 έως 15:00 στην περιοχή Κουμαριές.

Επισημαίνεται ότι λόγω της φύσης των εργασιών η εν λόγω διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή Κουμαριές και την έξοδο Καστρακίου και τα Μετέωρα.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

O Αν. Προϊστάμενος κ. Θ. Βουζαρανίδης Πρ. Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.