Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα και σε χωριά

0 712

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-05-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 10:00 τμήμα του Μεγαλοχωρίου (έξοδος προς Λάρισα), δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Τρικάλων Λάρισας το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ έως Εβραίικα μνήματα, οικ. Τρίκκη, Λεπτοκαρυά.

Από ώρα 08:00 – 08:15 και 09:45 – 10:00 οικ.Σωτήρα, Σωτήρα εργατικά, Χαϊδεμένη, Ράξα, Αρδάνι, Ρίζωμα, Πλάτανος, βιομηχανία χαλβάδων Μάτης, και από κόμβο οδού Καλαμπάκας δεξιά της εθνικής οδού έως πριν Βασιλική, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

  1. Από ώρα 10:00 – 12:00 στα Τρίκαλα και στις οδούς, Κανάρη από Νο 22 έως 54, Μαυροκορδάτου από Νο 39 έως 59, Βούλγαρη – 17, Βαλαωρίτου από Νο 34 – 52.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.