Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 2/7 σε χωριά των Χασίων

0 1.975

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/7/2023

 

Από ώρα 09:00-12:00 στα χωριά από την περιοχή Μύκανη ,Αγιοφυλλο, Γαυρο, Σκεπαρι, Θεοτοκο, Αχλαδεα, Ασπροκκλησια, Ψηλωμα, Κερασουλα, Φωτεινο. Αγ. Τριάδα,                 &

 

Από ώρα 09:00-15:00 γραμμή από Αγιόφυλλο που δίνει προς Γρεβενά(περιλαμβάνει φωτοβολταικα,  το καφενείο που είναι πάνω στο δρόμο στις αποθήκες καθώς και τμήμα εισόδου του χωριού στο γήπεδο)

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.