Διαγραφή της Ντόρας από την Ν.Δ

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά τό “ναι” που ψήφισε επί της αρχής στα μέτρα της κυβέρνησης και την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

0 161

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά τό “ναι” που ψήφισε επί της αρχής στα μέτρα της κυβέρνησης και την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης. Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά τό “ναι” που ψήφισε επί της αρχής στα μέτρα της κυβέρνησης και την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

Η κ Μπακογιάννη είπε το «Ναι» επί της αρχής, παρακάμπτοντας την κομματική πειθαρχία που είχε επιβάλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς. «Κάνω πολιτική για αυτά που πιστεύω», φέρεται να δήλωσε η κα Μπακογιάννη σε δημοσιογράφους που την πλησίασαν στους διαδρόμους της Βουλής.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα είναι τα γενέθλια της Ντόρας Μπακογιάννη. Αυτό ήταν το “δώρο” Σαμαρά…

Το ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου διέγραψε πριν από λίγο από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος τους Γιάννη Δημαρά, Σοφία Σακοράφα και Βασίλη Οικονόμου.

Οι τρεις βουλευτές, κατά την ψήφιση του νόμου για τα οικονομικά μέτρα είχαν δηλώσει «παρών», σε αντίθεση με την κομματική γραμμή.

πηγή Hellenic Businnes

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.