Διαδικτυακή ημερίδα από το Επιμελητήριο Τρικάλων για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «e-Λιανικό»

0 175

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στον κλάδο του λιανεμπορίου στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνει με τη συμμετοχή στελεχών της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος / εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, την Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00, με θέμα το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ «e-Λιανικό – Επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για τη δημιουργία/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)».

Δικαιούχοι της Δράσης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου (ΚΑΔ 47 και αναλυτικοί αυτού όπως περιγράφονται στο Παράρτημα Χ της πρόσκλησης, είτε ως κύρια δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα), διατηρούν φυσικό κατάστημα (σε διακριτό της οικίας τους χώρο) και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά. Επιπρόσθετα, οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019.

Η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% των επιλέξιμων δαπανών. Ειδικότερα, έως 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος. Έως 1.500 ευρώ για αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον η επιχείρηση το διέθετε ήδη πριν τις 18/3/2020.

Σημειώνεται πως δεν απαιτείται η εκ των προτέρων υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς στις επιχειρήσεις θα δοθεί χρόνος έξι (6) μηνών αφού ενταχθούν, για να υλοποιήσουν το έργο τους. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ενημέρωσης, η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί από τον Υπεύθυνο της Δράσης στην ΑΕΔΕΠ κ. Αποστολόπουλο Γιάννη και στη συνέχεια θα δοθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

 

Για Δήλωση Συμμετοχής, καλείστε να δηλώσετε το e-mail σας στην ειδική φόρμα που είναι αναρτημένη στο portal του Επιμελητηρίου www.trikala-chamber.gr  (ή ΕΔΩ), έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, προκειμένου να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα λάβετε μέρος στη διαδικτυακή ημερίδα.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Υπεύθυνη: Σδρένια Σοφία – Οικονομολόγος & Επιχ/κή Σύμβουλος

Τηλ.: 2431028189 (εσωτ. 106), e-mail: sdrenia[at]trikala-chamber.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.