ΔΕΥΑΜ: Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης σε χωριά του ορεινού όγκου

0 1.227

Σωλήνες και υλικά για την αποκατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κρανιάς Ασπροποτάμου παρέλαβε η ΔΕΥΑ Μετεώρων. Εδώ και περισσότερες από δεκαπέντε μέρες μηχανήματα και συνεργεία της ΔΕΥΑ Μετεώρων και του Δήμου επιχειρούν στην Κρανιά υλοποιώντας εργασίες διάνοιξης δρόμων και αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης το οποίο είχε υποστεί ζημιές από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου (Daniel). Μετά την προμήθεια των καταλλήλων υλικών προχωρούν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε όλη την Τοπική Κοινότητα Κρανιάς ( Κρανιά, Κονάκια και Δολιανά).

 

Παρόμοιες εργασίες αποκατάστασης δικτύων ύδρευσης έχουν ξεκινήσει ή έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν άμεσα και σε άλλα χωριά του ορεινού όγκου που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel. Όπως, σε Αγία Παρασκευή Ασπροποτάμου, Αμπελοχώρι, Αηδόνα, Παλαιοχώρι, Κορυδαλλό, Αμπέλια, Κλεινοβό, Καστανιά και Αμάραντο.

 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑ Μετεώρων είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης σε όλους τους οικισμούς του Δήμου προκειμένου οι δημότες να έχουν πρόσβαση στο βασικότερο κοινωνικό αγαθό που είναι το νερό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr