Δέσποινα Τσιαβέα: Ζητώ την στήριξή σας για να δημιουργήσουμε το μέλλον που αξίζουμε…

0 466

“Ζητώ την στήριξή σας για να δημιουργήσουμε το μέλλον που αξίζουμε”, είναι το μήνυμα που στέλνει στους συνδημότες της η Δέσποινα Τσιαβέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Ευθύνης” του υποψήφιου δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Μια δυναμική γυναίκα, οικονομολόγος-φοροτεχνικός στο επάγγελμα, που ζει με την οικογένεια της στη Βασιλική Καλαμπάκας. Μια γυναίκα που έχει μάθει να εργάζεται σκληρά στον ιδιωτικό τομέα αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας εκ των έσω! Έχει όραμα για τον τόπο που γεννήθηκε και θεωρεί πως οφείλει τόσο στους συνδημότες της όσο και στα παιδιά της να δώσει έναν τίμιο αγώνα για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους! Αξίζει την εμπιστοσύνη όλων σας γιατί θεωρεί ότι τόσο οι γνώσεις της πανω στον τομέα των οικονομικών όσο και η εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια την καθιστούν ικανή να υπηρετήσει άξια τον τόπο της για το κοινό καλό!

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε το 1982, είναι μητέρα 2 μικρών κοριτσιών και κατάγεται από την Βασιλική Καλαμπάκας . Το 2000 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων από οπού αποφοίτησε και άρχισε να εργάζεται στον οικονομικό τομέα σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες της Ελλάδος στην Αθήνα για 7 συνεχόμενα έτη. Κατείχε θέση προϊστάμενης στο τμήμα Customer Service – Credit control και μετέπειτα μετέβη στο λογιστικό τμήμα της επιχείρησης . Το 2011 επέστρεψε στα πατρια εδάφη όπου και εργάστηκε σε Λογιστικό Γραφείο για τα επόμενα 5 έτη . Από το 2016 έως σήμερα εργάζεται στο Λογιστήριο μεγάλης Ανώνυμης Εταιρείας που εδρεύει στην πόλη μας καθώς και στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί ο σύζυγός της Παπαθεοδώρου Βάιος.

Έχει παρακολουθήσει σωρεία εκπαιδευτικών σεμιναρίων όσον αφορά τον κλάδο της και τελευταία απέκτησε Πιστοποίηση με ειδικότητα ‘’Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης‘’ & “Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων καθώς και Πιστοποίηση “Χρηματοοικονομικού Συμβούλου Επιχειρήσεων” από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος .

Την χρονιά του 2014 συμμετείχε ενεργά σαν ταμίας στον εκπολιτιστικό μορφωτικό σύλλογο η ¨ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ¨.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr