Δεν βγήκε πρόεδρος στην Γενική Συνέλευση του Α.Σ Μετέωρα – Την Πέμπτη η επαναληπτική

Δεν βγήκε σήμερα νέο Δ.Σ και συγκεκριμένα πρόεδρος στην σημερινή 2η Γενική Συνέλευση του Α.Σ μετέωρα που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

0 215

Δεν βγήκε σήμερα νέο Δ.Σ και συγκεκριμένα πρόεδρος στην σημερινή 2η Γενική Συνέλευση του Α.Σ μετέωρα που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Δεν βγήκε σήμερα νέο Δ.Σ και συγκεκριμένα πρόεδρος στην σημερινή 2η Γενική Συνέλευση του Α.Σ μετέωρα που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Νίκος Παπαχρήστος: Θα είμαι κοντά στη ομάδα αλλά οχι ξανά πρόεδρος

Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλη της ομάδας όπου παρακολούθησαν τα όσα ειπώθηκαν από την απερχόμενη Διοίκηση.

Την Πέμπτη η επαναληπτική στις 19:30 μετά από επαφές τις τριμελής επιτροπής για νέο Διοικητικό Σχήμα.

 

Ο κ. Παπαχρήστος ξεκίνησε τον απολογισμό κάνοντας μια αναφορά στον οικονομικό απολογισμό από τα στοιχεία που δόθηκαν και μέσα σ’ αυτά ήταν και η πληρωμή του προπονητή κ. Βακουφτσή ( 6000 ) για την οποία και δέχθηκε και σχετικό ερώτημα από τον κ. Γιάννη Μπουτίνα για κατάθεση που έγινε από πλευράς του κ. Παπαχρήστου και αφορά την ένσταση του Προδρόμου κατά του Δενδροχωρίου για το θέμα του κ. Βακουφτσή ως ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Παπαχρήστος χαρακτήρισε πετυχημένες τις χρονιές που ήταν πρόεδρος και η ομάδα των Μετεώρων έκανε την καλύτερη πορεία που μπορούσε, πάντα με τις δυνατότητες που είχε.

Ο κ. Μπακάλης ευχαρίστησε ανθρώπους και τους τους κατοίκους της Καλαμπάκας που στήιξαν την ομάδα και ζήτησε συγνώμη για τα όποια λάθη.

Θέμα για το πόσο στηρίχτηκε η ομάδα από την Δημοτική Αρχή τέθηκε από τα μέλη της Γενική Συνέλευσης με την απάντηση να είναι αρνητική…

Ο κ. Τάσος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της Ακαδημίας και τόνισε πως υπήρξε καμία βοήθεια από την Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια και την ΕΠΣΤ για την καλύτερη λειτουργία. Απάντησε επίσης για το αν η Ακαδημία συμμετείχε σε τουρνουά δίνοντας και στοιχεία.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους κ.κ Μακρή και Μπαταλογιάννη για την λειτουργία της Γυναικείας Ομάδας κάνοντας  ίδιοι τις σχετικές τοποθετήσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την βοήθεια… που δεν έχουν δεχθεί από την Δημοτική Αρχή.

Ο Γιώργος Σαμουρέλης έθεσε θέματα προς ψήφιση και ήταν ο προπονητής του Α.Σ Μετέωρα να να μην είναι και ποδοσφαιριστής σε καμιά ομάδα καθώς και ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα που θα θέλει να πολιτευτεί να παραιτείτε. Και τα δυο θέματα ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης.

Ο κ. Κώστας Φαμίσης ανέλαβε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για τη νέα Διοίκηση να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους. Στο σημείο αυτό έθεσαν τον εαυτό τους για μέλη του νέου Δ.Σ οι κ.κ Σαμουρέλης, ο κ. Βάλλας Γ. οι κ.κ Μπαταλογιάννης και Μακρής, ο κ. Κωστής με συγκεκριμένο σχήμα, και άλλοι αλλα το πρόσωπο του προέδρου δεν βρέθηκε.

Έτσι αποφασίστηκε να οριστεί η τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ Σαμουρέλη, Μπακάλη και Φαμίση για τις σχετικές επαφές με νέο ραντεβού την Πέμπτη στις 19:30 το απόγευμα.

as IMG 9163as IMG 9165as IMG 9166as IMG 9168as IMG 9170as IMG 9173as IMG 9174as IMG 9175as IMG 9177as IMG 9180as IMG 9184as IMG 9191as IMG 9196as IMG 9198as IMG 9199as IMG 9202as IMG 9204as IMG 9205as IMG 9207as IMG 9211as IMG 9215as IMG 9217

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.