Δεν ψηφίστηκε το “σκυλόσημο” στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μετεώρων

1 848

Ενώ το θέμα του καθορισμού τέλους για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς πέρασε από την επιτροπή Ποιότητα Ζωής… στο Δημοτικό Συμβούλιο που η πλειοψηφία είναι αρνητική, δεν ψηφίστηκε!

Στο θέμα έγιναν οι ανάλογες τοποθετήσεις από Δημοτικούς Συμβούλους, όπως του αντιδημάρχου κ. Θεοχάρη που ήταν εισηγητής, του κ. Παπαμιχαήλ που ήταν αρνητικός στην επιβολή όποιου τέλους – επιβάρυνση – στους λογαριασμούς των δημοτών και του κ. Χατζιάρα που είπε ούτε μια δραχμή από τους δημότες!

Συνεχίστε την προσπάθεια είπε ο κ. Σινάνης στον κ. Θεοχάρη και είναι λάθος ο χρόνος να έρθει το θέμα προς συζήτηση καθώς δεν έγινε ακόμα ο χώρος που θα συγκεντρωθούν τα ζώα. Ο Δήμος μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς την επιβολή τελών…

Μένει να δούμε ποια απόφαση θα ισχύσει.. της Ποιότητας Ζωής ή του Δημοτικού Συμβουλίου!

Περισσότερα στους λογαριασμούς ύδρευση της ΔΕΥΑΜ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Απλοϊκές και φτηνές λύσεις και τοποθετήσεις. Προερχόμενες από αστοιχείωτους. Η αρνητική πορεία του δήμου την τελευταία δεκαετία περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η συζήτηση ναι ο ένας όχι ο άλλος. Τα σοβαρά και μεγάλα εκπίπτουν στα τάρταρα. Και ο καθένας βγαίνει λάδι. Τόσο απλά. Ένα θα σας πω μην μας αναγκάσετε να σταματήσουμε να πληρώνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.